Annons

Dagen före dopparedagen

Bilder: Huawei släpper nya telefonen Huawei P50 Pocket

Huawei ska presentera en vikbar telefon som redan figurerat på bild.

Publicerad Uppdaterad

Huawei meddelar att de kommer att presentera en ny telefon dagen före julafton. Telefonen heter Huawei P50 Pocket och kommer därmed att komplettera de tidigare modellerna i P50-serien - P50 och P50 Pro.

Huawei har inte gått ut med någon speciell information om P50 Pocket utöver att den ska vara kompakt med ändå kraftfull.

Läckorna visar ett bakstycke med två väldigt stora gluggar, där det spekuleras i att den ena kommer att rymma kameramodulen medan den andra ska rymma en liten meddelandeskärm. Redan nu så kan också publicerade foton i modeskriften Harpers Bazar bekräfta detta. BIlderna visar just en vikbar teleofn i påkostat utförande där en rund skärm som kan visa meddelanden eller fungera som sökare för selfies återfinns på baksidan bredvid kamerorna. Vi får dock inte se telefonen helt uppvikt så att skärmen syns. 

Andra rykten som har cirkulerat kring Huawei P50 Pocket är att den kommer att ha en uppvikt skärmstorlek på 6,7 tum med stöd för 120 Hz. Den lär också lanseras med Harmony OS 2.

Klockan 08.30 den 23 december kommer det att bli officiellt vad Huawei har kokat ihop den här gången.