Lansering om en vecka

Bilder På Note 10 läckta i fler färger

Med en vecka kvar till lansering duggar Note-läckorna tätt. De senaste bilderna visar dels Note 10 Plus i Aura White, dels Note 10 i Pink.

Publicerad Uppdaterad

Den 7 augusti håller samsung sin presentation av Galaxy Note 10 - Och Note 10 Plus, för det förefaller rätt säkert att det blir två Note-modeller i olika storlek. Den vanliga Note 10 väntas bli lite mindre än vad Note 9 var, medan Note 10 Plus blir ungefär lika stor som Note 9. Läckta bilder av dummy-enheter visar storleksskillnaden här nedan:

Nu har det alltså även läckt ut officiella pressrenderingar av dels Note 10 Plus i den färg som väntas heta Aura White, dels vanliga Note 10 i rosa.

Som synes verkar den vita Note 10 Plus inte ha några färggradienter till andra färgtoner utan är rätt och slätt vit. Däremot kan vi nog vänta oss att den blir lite pärlemo-skimrande precis som S10 i vitt.

Den rosa Note 10 ser inte heller ut att skifta i färgton. Samsung brukar inte lansera samtliga färger av Note-serien i Sverige, förra årets Note 9 lanserades exempelvis bara i färgerna svart och mörkblå här. Därför ska vi inte ha för höga förhoppningar om att få se Note 10 i rosa här i Sverige, åtminstone inte direkt vid säljstart.

Jämför man baksidan på de två modellerna kan man notera skillnaden att det sitter två öppningar under fotolampan på Note 10 Plus som saknas på vanliga Note 10. Det rör sig troligen om den så kallade time of flight-kameran, som ska ge mer exakt avståndsbedömning vid bilder med artificiell oskärpa.

Källa