Annons

En blandning av nytt och återinföranden

Bilder på Oneplus 11 avslöjar nya detaljer

Oneplus 11 har ännu inte tillkännagivits, men nya bilder och läkta specifikationer avslöjar en del.

Publicerad Uppdaterad

Det är läckaren Stever ”OnLeaks” Hemmerstoffer som tillsammans med Gadget Gang har släppt renderade bilder av den kommande Oneplus 11. Bilderna visar bland annat upp en dominant kameramobil med mer utpräglad Hasselblad-text, samt att kameramodulen designmässigt viker sig runt kanten på chassit. Den primära kameran lär ligga på 50 MP och kompletteras med en ultravidvinkel på 48 MP och en 32 MP 2x telefoto. Frontkameran sägs ligga på 16 megapixel.

Om bilderna stämmer kommer Oneplus dessutom att återintroducera en detalj som många saknade på Oneplus 10, nämligen det fysiska reglaget som växlar ljudläge.

Hemmerstoffer och Gadget Gang har även lagt ut de påstådda specifikationerna för mobilen, och det handlar om en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 som kompletteras med upp till 16 gigabyte arbetsminne och en amoled-skärm på 6.7 tum med QHD+-upplösning. Batteriet ska ligga på 5000 mAh med stöd för 100W-laddning.

Oneplus 11 kommer troligtvis att lanseras med Oxygen OS 13.1, och Oneplus har tidigare utlovat fyra stycken uppgraderingar av operativsystemet, samt fem år med säkerhetsuppdateringar.

Källa