Fram och bak

Bilder på påstådd Huawei P10

Bild: Weibo
Bild: Weibo

Det har dykt upp nya bilder som sägs visa fram- och baksidan på en prototyp av Huawei P10.

Publicerad Uppdaterad

Om ryktet stämmer att kommande Huawei P10 kommer att ha fingeravtrycksläsaren på framsidan så kan de nya läkta bilderna mycket väl vara på en prototyp av den ovan nämnda mobilen. 

Bilderna som dök upp på den kinesiska mikrobloggsajten Weibo visar även att mobilen har den, för Huawei numera nästa obligatoriska, uppsättningen med dubbla kameror på baksidan. 

En tidigare GFX Bench-testning visar att P10 har en 5,5 tums skärm med en upplösning på 2560 x 1440 pixel, ett Kirin 960 systemchipp med en åttakärnig processor klockad till 2,3 megahertz och en Mali G71 grafikprocessor. Nya spekulationer hävdar att P10 kommer att erbjudas med två olika minneskonfigurationer, en med 4 gigabyte arbetsminne och 64 gigabyte lagringsminne och en med 6 gigabyte arbetsminne och 128 gigabyte lagringsminne. 

Som vanligt innan de har blivit officiellt bekräftade så ska specifikationerna tas med en nypa salt, speciellt eftersom det handlar om en prototyp. Det är inte garanterat att den slutgiltiga konsumentversionen kommer att ha samma specifikationer. 

Källa