Ny läcka

Bilder påstås visa paneler till Iphone 8

De tydligaste bilderna av kommande Iphone 8 hittills. Förutsatt att de är autentiska, förstås.

Bilder som påstås föreställa front- och bakpanelerna till Iphone 8 sägs ha läckt från en av Apples underleverantörer.

Publicerad Uppdaterad

Flera av Apples underleverantörer ska ha fått tillgång till de paneler för Iphone 8 som visas på den påstått läckta bild som nu cirkulerar på nätet. Bildläckan innehåller förvisso också paneler till Iphone 7S och 7S Plus, men dessa skiljer sig inte på något sätt utseendemässigt från föregångarna Iphone 7 och 7 Plus, vilket gör dem mindre intressanta. 

Tydligaste hittills

De flesta experter är eniga om att de läckta bilderna är de tydligaste hittills. Dessutom tycks de stämma väl överens med de förhandsrykten om Iphone 8 som cirkulerat. Frontstycket bjuder till exempel på en näst intill kantfri skärm och kamerorna är placerade lodrätt på bakstycket. Någon plats för Touch ID-knapp på baksidan syns inte heller spår av, vilket vittnar om att Apple kan ha lyckats med att placera fingeravtryckssensorn under glaset. 

”Vän i industrin”

Enligt personen som laddat upp bilderna på Reddit ska de komma från en kontakt ”inom industrin” som också hävdar att Iphone 7S och 7S Plus kommer att få trådlös laddning. Att Iphone 8 kommer att få den finessen finns det redan flera samstämmiga uppgifter om. Det lär hur som helst inte vara alltför långt kvar till dess att vi får veta vad som gäller i verkligheten. 

Källa