https://www.mobil.se/nyheter/bildl-cka-p-st-s-visa-ny-fitbit-klocka
564904
Nyheter
Radikal designförändring

Bildläcka påstås visa ny Fitbit-klocka

Bara häromdagen kom uppgifter om att Fitbit planerar att följa upp sin första smartklocka Ionic med ”en hel familj” nya klockor. Och nu bilder dykt upp via sajten Wearable, som påstås föreställa en av de kommande klockorna. Om bilderna är autentiska så vittnar de tvivelsutan om att Fitbit tänkt om rejält på designsidan.

Sajten Wearable avslöjar inte varifrån man fått bilderna och uppgifterna om den nya Fitbit-klockan. Den ser dock vid en spontan anblick ut att kunna tilltala fler personer än den förhållandevis kantiga och aningen klumpiga Ionic, något som rimmar med Fitbits ambition att ta fram en klocka som ”tilltalar massorna” i högre grad. Enligt de uppgifter som källan till bilderna kommit med så ska enheten till skillnad från Ionic sakna GPS, och möjligen skulle det kunna röra sig om en ny version av träningsklockan Fitbit Blaze. 

Kör Fibit OS

Enligt uppgifterna ska den nya klockan vara vattentät ned till 50 meters djup och den ska komma i färgerna svart, roséguld och ”kol”. Det ska även finnas en rad olika armband till klockan. Dessutom sägs den nya enheten få ett betydligt lägre pris än Ionic. Fitbit har avböjt att kommentera uppgifterna och bilderna och säger att man inte har några nyheter att dela med sig av i nuläget.