Hörlursutgång och ny färgsättning

Bildläcka avslöjar detaljer om Huawei P30

Nu är det inte långt kvar till dess att Huawei offentliggör sina nya telefoner i P30-serien. Men en bildläcka tycks nu ha avslöjat en del nyheter kring telefonerna redan på förhand.

Publicerad Uppdaterad

Bildläckor på Huaweis P30-telefoner har dykt upp även tidigare, men det är två saker som är lite extra intressanta med de senaste bilder som sajten Winfuture har publicerat. Den visar nämligen att telefonen tycks komma i en helt ny färgsättning kallad Sunrise Red. Tidigare har vi bara fått se enheter i färgsättningarna Twilight, Aurora och svart. Det är oklart om den röda varianten enbart är ämnad för någon speciell variant av P30, eller om man kommer att erbjuda den rakt över hela serien. 

Klassisk hörlursutgång

Bilder på telefonmodellernas underkanter finns också, och de visar att den ordinarie P30-telefonen tycks få en klassisk 3,5-millimetersutgång, något som saknades på exempelvis P20 (men däremot fanns på den enklare varianten P20 Lite). P30 Pro saknar däremot hörlursutgången, men har däremot en IR-sändare, vilket den ordinarie P30-telefonen saknar. Huawei kommer att offentliggöra de nya P30-telefonerna i samband med ett event i Paris den 26 mars.  

Källa