Evan Blass levererar igen

Bildläcka avslöjar LG G7 Thinq ur alla vinklar

LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 Thinq har varit föremål för en rad läckor, och utseendet är till viss del redan känt. Men nu kommer bilder som avslöjar telefonen ur alla vinklar.

Publicerad Uppdaterad

Det har knappast rådit brist på läckor när det kommer till LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 Thinq. En hel del är således redan känt om mobilen, och det har även förekommit mängder av bilder på den. Och nu har den notoriske techläckaren och redaktören Evan Blass (mer känd som @evleaks på Twitter) publicerat mycket övertygande bilder som avslöjar den kommande telefonen ur alla tänkbara vinklar. 

Pressbilder

Bilderna ser ut att vara äkta pressbilder, även om autenticiteten i läckor av det här slaget aldrig kan garanteras till 100 procent. Tidigare läckor har dock visat upp en enhet med samma utseende och allt från placering av knappar till utseendet på fingeravtryckssensorn och kamerakonfigurationen är bekant. Tidigare läckor har gjort gällande att telefonen kommer i fem olika färger, närmare bestämt rött, svart, grått och två blåa nyanser. G7 Thinq förväntas offentliggöras i samband med ett event den 2 maj.

Källa