Lenovo läcker igen

Bildläcka avslöjar Moto G5S

Så kommer Lenovos nya smartphone Moto G5S att se ut.

Det går lite sisådär med hemlighetsmakeriet hos Lenovo, får man nog konstatera. Efter att bilder på i stort sett varenda telefon man tillverkat på senare tid lyckats läcka ut, så kommer här ännu en bildläcka. Den här gången är det kommande G5S som dykt upp.

Publicerad Uppdaterad

Android Authority hänvisar till en ”pålitlig källa” som ska ha koll på Lenovos planer när det gäller de färska bilderna på smartphone-enheten G5S som nu läckt ut. Möjligen är det samma person som också legat bakom bildläckorna på Z2 Force, Moto C, C Plus och E4 Plus. 

Kommer i tre färger

Av bilderna att döma så skiljer sig G5S inte nämnvärt från G5 eller G5 Plus rent designmässigt. Det mest utmärkande draget är att telefonen tycks ha ett helgjutet metallskal snarare än ett plastskal med en aluminiumplåt i. Det står också klart att telefonen tycks komma i minst tre färger, närmare bestämt grått, guld och blått. Dokument som läckte ut redan förra veckan visade att telefonen får en 5,2-tumsskärm med full HD-upplösning samt Snapdragon 660-processor och 4 GB arbetsminne. Det talas också om en G5S Plus med 5,5-tumsskärm.

Med tanke på att telefonen ser ut att bli mer påkostad än Moto G5 för 2000 kronor och G5 Plus för 3000 kronor gissar vi på en prisklass mellan 3000 och 4000 kronor för Moto G5S.

Källa