Pop-up-kamera och tunna skärmkanter

Bildläcka kan ha avslöjat hur kommande Oneplus 7 ser ut

Bilder som påstås föreställa den kommande telefonmodellen Oneplus 7 har läckt ut. Och de visar en telefon som tycks ha hämtat en detalj från Vivo-telefonen Nex.

Publicerad Uppdaterad

Knappt några skärmkanter alls. Ja, det är onekligen det mest slående intryck man får av bilderna som påstås föreställa den kommande telefonmodellen Oneplus 7 från kinesiska Oneplus. Och så var det ju så klart det här med pop-up-kameran för selfies. I och med den så får telefonen ingen sensorpanel, något som sannolikt välkomnas av många, även om det förmodligen också finns flera Oneplus-entusiaster som är mindre nöjda med en pop-up-lösning. Bilderna visar även att telefonen tycks få tre kameror på bakstycket, vilket nu är mer eller mindre standard i flaggskeppssammanhang. 

Inget klassiskt hörlursuttag

Många har på förhand hoppats på att det klassiska hörluruttaget skulle göra comeback med Oneplus 7, men att döma av bilderna så verkar det inte vara aktuellt. En USB-C-port är vad som syns. Oneplus har sedan tidigare även avslöjat att telefonen inte kommer att ha trådlös laddning. Inga uppgifter i övrigt har offentliggjorts, men telefonen ska enligt tidigare rykten vara försedd med en skärm på 6,5 tum samt ha Qualcomms nya Snapdragon 855-chipp under skalet. Förutsatt att Oneplus följer tidigare års lanseringsmönster så lär vi få se ett offentliggörande av telefonen någon gång i maj eller juni.

Källa