Nya detaljerade bilder

Bildläcka påstås avslöja hur kameran på ”Iphone 11” ser ut

Bild från Onleaks och CashKaro

Kameradesignen påstås nu vara klar när det gäller Apples kommande ”Iphone 11”-telefoner. Och som vanligt när det gäller Appleläckor så lär en designdebatt därmed ta fart.

Publicerad Uppdaterad

Många uttryckte frustration kring designen när bilder som påstods föreställa kamerorna på kommande ”Iphone 11” läckte ut i januari. Och nu kommer mer detaljerade bilder som bekräftar just den designen, som dessutom påstås vara helt färdigställd vid det här laget. På pluskontot kan man notera att bakkamerorna inte kommer att stå ut lika mycket som på de befintliga Iphonemodellerna. Men det beror å andra sidan på att telefonerna tycks bli aningen tjockare. Den som greppat en Iphone XS Max kan konstatera att det redan idag handlar om en lite tjockare telefon jämfört med många moderna Androidtelefoner. Anledningen till att ”Iphone 11” blir ännu tjockare är att batterierna ska bli betydligt större.

Mer integrerad

Nackdelen med den nya kameradesignen är att den är minst sagt iögonfallande och att kamera-ön nästan känns oproportionerligt stor i förhållande till resten av telefonen. Det här har man dock i någon mån försökt råda bot på genom att omsluta kamerorna med glas och ge kamera-ön samma färg som resten av bakstycket. Telefonen på bilden har en trippekameralösning med LED-blixt, och man har även hittat plats för en mikrofon. Enligt de förhandsuppgifter som cirkulerat så ska samtliga tre kameror ha en upplösning på 12 megapixlar var. Det ska handla om en huvudkamera, en zoomlins och möjligen en supervidvinkellins. 

Källa