Kan dyka upp lagom till jul

Bildläcka påstås visa Apples nästa Airpods-generation

Chansen att Apple kommer att släppa en ny version av sina trådlösa hörlurar Airpods till jul ökade sannolikt just en smula. Utöver obekräftade uppgifter om att hörlurarna ska släppas före årsskiftet så har nu bilder som påstås föreställa den nya versionen av Airpods läckt ut.

Publicerad Uppdaterad

Airpods 2 eller inte? Ja, den frågan har nog många Apple-fans ställt sig på senare tid, efter att två produktlanseringear kommit och gått utan att vi fått se röken av någon ny version av de omåttligt populära in-ear-hörlurarna. Den ofta korrekt informerade techläckaren Ice Universe skrev för bara några dagar sedan förvisso att han var helt säker på att Apple kommer att släppa en ny version av Airpods under året. Och nu har dessutom en annan techlävkare som kallar sig för ”Mr white” publicerat bilder på vad som påstås föreställa den nya generationen med Airpods. 

Har ett riktigt bra facit

”Mr white” är måhända inte en lika känd techläckare som många andra, men har faktiskt ett riktigt gediget facit när det kommer till förhandsuppgifter och bilder. Och nu har han alltså publicerat bilder som framför visar både fodralet och själva lurarna inbäddade i plast. Några närmare detaljer om hörlurarna har vi däremot inte fått ta del av. Den första generationens Airpods tog slut hos flera återförsäljare redan i mitten av oktober, vilket är ytterligare en indikation på att nya hörlurar är på gång. 

Källa