Annons

Surfa hur mycket du vill

Billigare surf hos Tre – sänker priserna och ökar surfmängden

Operatören Tre förändrar sina abonnemang, bland annat med lägre priser.

Publicerad Uppdaterad

Operatören Tre har förändrat en del av sina abonnemang för privatpersoner. Nu erbjuder man tre olika abonnemang där det billigaste, 5 gigabyte surf för 199 kronor, är oförändrat. Nästa steg är 20 gigabyte för 299 kronor, där man tidigare fick 15 gigabyte för det priset. Dessa två abonnemang inkluderar även 3Snabbfart vilket innebär hastigheter på upp till 250 mbit/sekund och 5G. För 49 kronor kan man även köpa till 3Fullfart med hastigheter på upp till 1000 mbit/sekund och snabbare svarstider.

Det dyraste abonnemanget med obegränsad surf kostar 399 kronor där man tidigare för samma summa fick 50 gigabyte surf. Det abonnemanget inkluderar även det som kallas för 3Fullfart. Har du ett befintligt abonnemang hos Tre och inte har bindningstid kan du byta till ett av de nya abonnemangen via Mitt3 elelr kundtjänst. Du får alltså inte de nya villkoren utan att aktivt byta från ditt befintliga Tre-abonnemang.

Tres nya abonnemangspriser gör att de tillsammans med Chili Mobil och Tele2 erbjuder de biligaste obegränsade abonnemangen på svenska marknaden. För 399 kronor i månaden får du alltså obegränsad surfmängd och hastigheter upp till 1000 Mbit/s hos Tre, 100 Mbit/s hos Tele2 och hos Chili Mobil med "upp till 100 Mbit/s", högsta tillgängliga hastighet via 4G och inkluderat Viaplay. Chilimobil har dock inget stöd för 5G, men har även billigare abonnemang med obegränsad surfmängd. Det billigaste kostar 129 kronor per månad med bara 1 Mbit/s.

Källa