https://www.mobil.se/nyheter/blackberry-sjunger-f-r-utvecklare
512471
Nyheter
Vad i he...

Blackberry sjunger för utvecklare

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/imported/637565.jpg?itok=W0vzyFeK', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/imported/637565.jpg?itok=5JSPdxbA', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/imported/637565.jpg', w: 690, h: 393, title: ' ' },]
RIM försöker locka utvecklare med en cover på REO Speedwagons Keep on Lovin’ you.

Det går fullständigt åt skogen för RIM och deras Blackberry-system, från att ha varit en av världens största kämpar de nu för att ens överleva. Företaget sätter allt hopp till Blackberry 10 och de enheter som kommer med det systemet, men de är desperata.

Tidigare har företaget lovat att betala pengar till utvecklare som gör appar till deras system, men företagets senaste påhitt går några sjömil till in i desperationsträsket.

Folket på RIM har gjort en cover på REO Speedwagons Keep on lovin’ you, fast med Blackberry 10-tema. Medan de inte direkt gör bort sig musikaliskt lämnar nedanstående video helt andra typer av trauman hos undertecknad.

Är en gammal rockdänga det som behövs för att locka utvecklare? Eller vore det kanske bättre att helt enkelt få klart Blackberry 10 istället?