Efter nästan fyra år är det dags...

Bose lanserar Quietcomfort 45

Efterföljaren till QuietComfort 35 II släpps ut i verkligheten.

Publicerad Uppdaterad

Den amerikanska tillverkaren Bose lanserar efter nästan fyra år en uppföljare till lurarna QuietComfort 35 II. De nya lurarna heter QuietComfort 45 och har visserligen stora utseendemässiga likheter med sin föregångare, men har en hel del uppdaterad teknik på insidan. Det inkluderar bland annat laddning via usb-C och 15 minuters laddning ska räcka till tre timmars lyssnande. Full laddning tar 2,5 timmar och räcker till 24 timmars lyssningstid. Bose har lagt till en fjärde mikrofon för att fånga upp användarens röst bättre, och det går att ansluta lurarna både via Bluetooth 5.1 och 3,5 millimeters telejack.

Den aktiva brusreduceringen har två lägen - Quiet och Aware. Quiet dämpar omgivningens ljud så att det du lyssnar på hörs bättre medan Aware gör tvärtom förstärker omgivningens ljud för att lättare kunna hålla koll på omgivningen.

Ny ljudmässig arkitektur ska ge en djupare ljudbild, och den aktiva equalizern ska se till att hela tiden ge en balanserad ljudbild, och bland annat se till att ge en proportionell djup bas även vid låg volym. Allting går att styra vida Boses app som släpps för Android och Ios.

Bose Quietcomfort 45 kommer att finnas i svart och i vitt med en prislapp på 3799 kronor. Lurarna släpps i butik den 23 september, samma datum som förbeställda exemplar ska skickas ut.

Källa