Lansering väntas inom kort

Bose Quietcomfort 45 läckta

Boses efterlängtade uppföljare till deras brusreducerande hörlurar ser ut att vara nära förestående.

Publicerad Uppdaterad

En gång i tiden, för cirka sex år sedan, var Boses Quietcomfort 35 det bästa par hörlurar du kunde köpa för pengar med sitt rika ljud och sin fantastiska aktiva brusreducering. Sedan dess har värste konkurrenten Sony hamrat på med ständigt förbättrade varianter av WH-1000X medan Bose verkar ha tyckt att lurarna var bra som de var.

Tills nu, när det äntligen ser ut att bli dags för en Quietcomfort 45. Detta grundas på utförliga läckta pressbilder. I år blir det ingen IFA-mässa i Berlin på grund av pandemin, men det hindrar inte en rad tillverkare från att ha planerade lanseringar kring månadsskiftet augusti-september, och det är vår gissning att vi även kommer att få se Bose Quietcomfort 45 då.

Efter så lång tid vill det till att Bose har några nyheter att bjuda på, och förhandsläckan talar om något som kallas Triport acoustic-arkitektur, samt en innovativ lösning med equalizer som anpassar sig efter uppspelningsvolymen. Batteritiden ska vara 24 timmar med aktiv brusreducering påslagen, och 15 minuters laddning ska ge 2,5 timmars speltid.

Priset sägs ligga på runt 3500 kronor.

Källa