Lite för snabb publicering

Butik råkar avslöja Motorola Razr 40 Ultra

Motorolas stora avslöjande naggat i kanten av en för tidig publicering.

Publicerad Uppdaterad

Motorola är på gång att presentera sin nyaste Razr-modell - Razr 40 Ultra - kommer har inte längre några överraskningar att buda på vid presentationen. Detta på grund av att en butik i Saudiarabien råkade publicera försäljningssidorna för modellen i förtid, och därmed avslöjade omfattande specifikationer för modellen. Sidorna har nu plockats bort.

Enligt de publicerade specifikationerna kommer Motorola Razr 40 Ultra att erbjuda en Snapdragon 8+ Gen 1-processor tillsammans med 8 gigabyte arbetsminne och 256 gigabyte lagring, samt en vikbar skärm på 6,9 tum stor pOLED-skärm med FHD+-upplösning. De två kamerorna på baksidan ska enligt butikssidan ligga på 32 respektive 8 megapixel. När det gäller frontkameran kommer sidan med dubbla budskap, antingen 12 eller 13 megapixel.

De publicerade specifikationerna väcker dock en del funderingar då de antingen är lite luddiga (som med frontkamerorna) eller skiljer sig från tidigare information från läckare med gott renommé. Läckt information har till exempel hävdat att modellen kommer att ha 12 gigabyte arbetsminne och 512 gigabyte lagring, samt att kamerorna på baksidan ska ligga på 12 och 13 megapixel. Butiken listar också två frontkameror på 12+13 megapixel, medan bilden visar ett enda hål för frontkameran och tidigare läckor har hävdat 32 megapixel.

Priset listas som 3999 riyal, vilket rakt översatt skulle motsvara drygt 11000 kronor.

Vilka specifikationer som är de korrekta får vi se på Motorolas officiella presentation den 1 juni.

Källa