https://www.mobil.se/nyheter/ces-go-withings-nya-superuth-lliga-armband
560571
Nyheter
Med batteritid på åtta månader

CES: Go - Withings nya superuthålliga armband

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/ea6864beczuq8at6ydld.jpg?itok=ehdxq4mH', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/ea6864beczuq8at6ydld.jpg?itok=T6DKVF6I', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/ea6864beczuq8at6ydld.jpg', w: 800, h: 450, title: ' ' },]
Med Go har Withings fokuserat på att förbättra två av de viktigaste funktionerna hos ett träningsarmband: batteritiden och användarupplevelsen.

Withings har precis precis presenterat sitt nya träningsarmband Go på CES-mässan i Las Vegas.

Det är två saker som får Go att sticka ut. Dels den lekfulla formgivningen - armbandet påminner mer om en bitleksak än ett träningsverktyg - och dels att den kommer med en så kallad e-papper-skärm.

Batteritid är en viktig detalj för alla elektroniska prylar vi bär med oss, och genom att välja bort en färgskärm mot en betydligare enklare motsvarighet hävdar Withings att man lyckats ta fram ett träningsverktyg som ska klara sig i upp till åtta månader innan knappcellsbatteriet tar slut.

Go må se något simpel ut, men ska klara av att mäta din aktivitet oavsett om du springer, promenerar, simmar (ja, den tål vatten).

Armbandet ska dessutom vara smart nog att själv kunna klura ut vad bäraren sysslar med för aktivitet, vilket innebär att du alltså slipper byta läge ifall du tar en simtur dagen efter du joggat. 

Nya Go kan synkroniseras mot Android- och Ios-telefoner med hjälp av Withings gratisapp Helth Mate. I appen kan du ta del av dina resultat, men det går också att se på armbandets e-papper-skärm hur långt du har kvar för uppnå dagens träningsmål. 

Det går också att pressa på armbandets skärm för att växla mella olika typer av aktiviter och träningsmål som du angett via appen.

Withings Go kommer att släppas någon gång under årets första kvartal och ska få en prislapp på motsvarande cirka 600 kronor.

Källa