Pixel kan få två nya enheter i sommar

Då kan Pixel 7a och Pixel Fold släppas

Ny information hävdar att både Pixel 7a och vikbara Pixel Fold kan komma att lanseras i sommar.

Publicerad Uppdaterad

Det är publikationen 9to5google som citerar källor vilka hävdar att Google kan komma att lansera både Pixel 7a och den första vikbara enheten Pixel Fold i juni, det vill säga bara ungefär månad efter evenemanget Google I/O i maj. Det uppges även att Google Pixel Fold kommer att vara det officiella namnet, vilket länge har varit den ledande spekulationen.

Annan information som har dykt upp är att Pixel Fold, som uppges använda Googles egna Tensor G2-processor, kommer att finnas i färgerna ”Carbon” och ”Porcelain” (rimligtvis en svart och en vit nyans) samt finnas i modeller med 256 respektive 512 gigabyte lagringsutrymme. Det kan även vara så att versionen med 512 gigabyte kommer att vara exklusiv för den svarta modellen. Det ska även släppas tre stycken officiella fodral till Pixel Fold i färgerna “Haze Midtone”, “Porcelain” och “Sky”.

Pixel 7a, som alltså kan komma att släppas en månad tidigare än föregångaren Pixel 6a, ska komma att lanseras i färgerna “Carbon”, “Cotton” och “Arctic Blue”, men det har även ryktats om en ”jade”

Källa