Nedräkning

Då släpps Ios 15 till befintliga Iphone – samt nya Ipad OS och Watch OS

Apple har meddelat när nya IOS 15 blir tillgängligt som gratis nedladdning.

Publicerad Uppdaterad

Apple är duktiga på att uppdatera sina befintliga produkter med ny mjukvara och därmed funktioner varje år. Det gäller såväl telefoner som klockorna och Ipad.

Nu har Apple meddelat att alla de nya systemen, IOS 15, Ipad OS 15 och Watch OS 8 släpps den 20 september.

Ios 15

Nyheterna i IOs 15 inkluderar bland annat integrering mellan BIlder-appen och Imessage, så att du kan se bilder som andra delat med dig direkt i ditt fotogalleri. Det kommer även förbättringar till Facetime, möjlighet att se på film tillsammans trots att ni befinner er på olika ställen, uppdateringar i webbläsaren Safari och mycket mera. Du kan läsa mer om IOS 15 här.

Alla nya funktioner finns inte för alla äldre telefoner, men IOS 15 blir tillgängligt för Iphone Xs, Iphone Xs Plus och senare, inklusive Iphone SE i första och andra generationen, Iphone X och så vidare.

Ipad OS 15

Nya Ipad OS förbättrar multitasking, introducerar de widgets som kom till IOS i startskärmen redan förra året och adderar en rad andra funktioner. IPad OS 15 stöds av IPad Air 2, IPad Mini 4, IPad 5:e generationen, samt IPad Pro och senare.

Watch OS 8

Nya Watch OS stöds av Apple Watch 3 och senare och ger nya urtavlor med porträttbilder och fokus-lägen, för att nämna något. 

 Alla de nya systemen släpps den 20 september för nedladdning.