Med Snapdragon 800 och 4G+

Då släpps nya Galaxy S4 i Sverige

[UPPDATERAD TEXT] I november kommer Samsung att släppa en upphottad version av flaggskeppet Galaxy S4. Den "nya" S4:an har begåvats med Snapdragon 800 och stöd för LTE Cat 4.En uppdaterad variant av flaggskeppet Galaxy S4 med Snapdragon 800 och stöd för LTE-Advanced kommer att släppas i Europa, uppger sajten SamMobile.

Publicerad Uppdaterad

Tidigare i år valde Samsung att släppa en uppdaterad version av Galaxy S4 i Sydkorea. Den nya varianten av luren har begåvats med Qualcomms värstingchipp Snapdragon 800 med fyra processorkärnor klockade till 2,3 GHz. Vi har sedan tidigare fått se vad Snapdragon 800 går för i våra tester av Samsung Galaxy Note 3Sony Xperia Z1 och LG G2.

Den uppdaterade Galaxy S4 har också stöd för LTE Cat 4, vilket möjliggör dataöverföring i hastigheterna av 150/50 Mbit/s. 

Det rekommenderade priset för den nya Samsung Galaxy S4 ska ligga på 6 000 kronor. Enligt Samsung ska telefonen släppas i november.

EDIT: I en tidigare version av artikeln uppgav vi felaktigt att en version av Galaxy S4 med stöd för LTE Advanced ska släppas i Tyskland. Vid en närmare granskning har det framkommit att Tyskland kommer att få samma modell som Sverige, det vill säga en ny S4:a med stöd för LTE Cat 4.

Källa