Namnbyte?

Det kanske kommer en Samsung Galaxy Note 20 Ultra – trots ryktena

Rendering baserad på rykten om Samsung Galaxy Note 20 plus

Organisationen för Bluetoothcertifiering har tagit emot en listning av en modell de kallar för Samsung Galaxy Note 20 Ultra, en modell som tidigare rykten och läckor sagt att den inte ska komma.

Publicerad Uppdaterad

Många rykten och läckor refererar till de kommande Samsung Galaxy Note modellerna som 20 och 20 Plus. Vilket skulle innebär att det inte kommer någon ”Ultra”-version av den kommande Samsung S-pen-bestyckade smartphonen. Men nu har en certifiering från Bluetooth SIG dykt upp som kan komma att ändra på det. De refererar nämligen till en av de nya modellerna som just Samsung Galaxy Note 20 Ultra. 

Men det här behöver inte betyda något egentligen. Samma källa kallade S20-serien för S11 innan den lanserats så säkerhet kring att de använder det faktiskt namnet nu är inte speciellt hög. Det kan betyda att man antingen ändrat namnet från Samsungs håll, antingen till Ultra, eller från Ultra. Vad som fortfarande verkar stämma är att det kommer två modeller, och ska man resonera kring det så kommer det antingen en basmodell och en Ultra eller en basmodell och en Plus-modell. Det som kanske är intressantast är ändå vilka specifikationer de har och hur de presterar när de väl kommer ut på marknaden. Och det får vi vänta ytterligare på.  

Källa