Inbjudan utskickad

Det lanserar Samsung på Mobile World-mässan

Samsung har skickat ut inbjudan till lanseringen av “något stort”.

Publicerad Uppdaterad

De senaste åren har Samsung lanserat sitt flaggskepp i samband med Mobile World-mässan i Barcelona. Det var här som vi förra året fick se Samsung Galaxy S7 och S7 Edge men att S8 skulle se dagens ljus på Mobile World Congress 2017 är uteslutet. Den kommer enligt flera uppgifter istället senare under mars månad, vilket öppnar fältet för andra lanseringar. I Samsungs inbjudan till lansering som just skickats ut får vi därför ett smakprov av vad som ska lanseras i år. Vi kan bara spekulera om vad det är, men bilden åtföljs av texten om att “något stort” ska lanseras och det kan ju föra tankarna till exempelvis en surfplatta.

Kan vara surfplatta
Det kan i så fall vara Tab S3, alltså uppföljaren till den Tab S2 vi testade för ett drygt år sedan. Just S3 har det nyligen läckt uppgifter om från amerikanska tillståndsmyndigheten FCC vilka talar om en surfplatta med skärm på 9,6 tum, Snapdragon 820 och 4 GB arbetsminne. Att hela presskonferensen den 26 februari klockan 19 ska sändas på adressen samsung.com/galaxy talar också för att det är en telefon eller surfplatta och inte till exempel en klocka eller aktivitetsband som ju går under familjenamnet Gear.

Man kan spekulera om att den runda formen i mitten av den hemliga produkten på bilden är antingen en högtalare eller en usb-c-kontakt, men säkert är det ju bara Samsung själva som vet vad det här är. Den något annorlunda formen på produkten inbjuder till spekulationer, men vi kan i alla fall utesluta en S8 eller en ny Note-modell den här gången.

Vad tror eller hoppas du att Samsung lanserar, baserat på vad den här bilden visar? Har du bättre idéer får du gärna dela med dig av dem i kommentarsfältet.

Källa