https://www.mobil.se/nyheter/f-rsta-bilderna-fr-n-iphone-7-plus
561989
Nyheter
Amerikansk fotboll

Första bilderna från Iphone 7 Plus

Den kända sporttidningen Sports Illustrated har publicerat foton tagna med Iphone 7 Plus. Motiven kommer från en amerikansk fotbollsmatch.

Det som skiljer Iphone 7 Plus från Iphone 7 är att den förstnämnda har dubbla kameror. Det gör det bland annat möjligt att skapa skärpedjup samt att använda 2x optisk zoom. Eftersom det inte har dykt upp några recensioner på mobilen än så är det svårt att uttala sig om kvalitén på bilder tagna med mobilen. Det enda som finns att tillgå är de som Apple har delat med sig av. Men nu finns det i alla fall en till källa att titta på. 

Sports Illustrated har tagit med sig en Iphone 7 Plus på en amerikansk fotbollsmatch för att ta lite bilder. Resultatet är helt okej, även om man inte tappar hakan av bilderna. Bilderna är skarpa och färgåtergivningen är bra men det är svårt att uttala sig om detaljkvalitén eftersom de publicerade bilderna inte går att förstora (oklart om bilderna är komprimerade för webben). Det är även svårt att säga så mycket om bilderna då man inte vet vilka inställningar som användes och exakt var fotografen stod placerad när bilderna togs. Ni kan själva avgöra vad ni tycker om resultatet genom att följa länken nedanför den här artikeln.