Annons

Uppdatering

Fallout Shelter till Android 13 augusti

Bethesda Softworks oväntade kassako har nu fått bekräftat datum för Android.

Publicerad Uppdaterad

Efter lite mer än en månads väntetid sedan Fallout Shelter först släpptes till Ios berättar Bethesda att spelet kommer till Android den 13 augusti. Tidigare har företagets VD, Pete Hines, sagt att spelet skulle komma till Android i augusti. Spelet laddades ner mer än Candy Crush Saga en kort period efter att det släpptes.

I spelet bygger du ett valv i ett berg åt människor som vill skydda sig mot ett post-apokalyptiskt och radioaktivt landskap. Därefter har du ansvar över deras humör och resurser som mat, vatten, el och andra livsnödvändigheter.

Spelet kommer att uppdateras till Ios samtidigt som det släpps till Android. Båda plattformarna kommer då att ha samma uppdaterade version. Bethesda berättar att uppdateringen introducerar några av Fallout-universumets mest ikoniska varelser. Bland annat Deathclaw, en fyrbent brunhårig best med gigantiska klor som kan invadera valvet utifrån. Du kommer även att stöta på Molerats, förväxta mullvadsråttor som kan infestera ditt valv. Bägge fienderna finns i tidigare spel från serien.

Utvecklaren berättar även att Mr. Handy, en svävande hushållsrobot, kommer att kunna bli en del av ditt valv som en premiumbelöning. Roboten kan sen samla resurser och skickas ut på uppdrag utanför valvet, precis som människorna. Belöningarna kommer i lunchlådor som du kan få antingen genom att exempelvis uppfylla vissa mål (samla si-och-så mycket vatten) eller genom att betala för dem med riktiga pengar.

Källa