Appkärlek

Fem appar för alla hjärtans dag

Idag är det den där dagen när turturduvor ska fira sin kärlek tillsammans. Givetvis kan du göra det med hjälp av en app och vi tipsar om fem stycken.

Publicerad Uppdaterad

Säga vad man vill om alla hjärtans dag, men för många är det en stor dag eller ett roligt tillfälle att fira lite på. Givetvis kan du ta mobilen till hjälp på olika sätt för detta och vi har samlat ihop fem tips som på olika sätt kan komma till användning.

Re:beat Rebtels reklamkupp från förra året håller i sig. Med hjälp av lurens kamera och fotolampa spelar du in dina hjärtslag (på samma sätt som appbaserade pulsmätare fungerar) för att sedan skicka dem till den som betyder något speciellt för dig. Givetvis försöker Rebtel få dig att använda deras tjänster för att prata med dina nära, men en gång om året låter vi det gå för gulligt istället.

Ios 
Android 

Suprise her/him Två tipsappar om du har slut på idéer. Apparna ger dig en bunt olika tips på romantiska överraskningar som inte nödvändigtvis behöver kosta en massa pengar. Ett exempel appen ger är att ge sig ut i löparspåret med Runkeeper eller liknande app och helt enkelt se till att löpa i ett hjärtformat spår som sedan kan skickas till den du bryr dig om (som en fin gest eller utmaning).

Her Ios 
Him Ios 
Her Android 
Him Android 

Bookatable Visst, den här har ingenting med idag att göra alls (och är du så här sent ute brukar bordsbokning vara ganska snårigt den fjortonde februari), men att ta ut den du tycker om på middag är alltid uppskattat och inte nödvändigtvis något som behöver hållas inom telefonen. Även om alla restauranger överallt kanske inte finns i appen har du ofta rätt många att välja på och själva bordsbokningen är smärtfri.

Ios 
Android 

Couple Visst kan du skicka kärleksförklaringar över Facebook, Instagram eller något annat mer publikt socialt nätverk. Men ofta är det vettigare att hålla konversationen lite mer privat. Om sms inte håller kan Couple vara en idé då tjänsten tillåter betydligt fler alternativ än sms. Det är helt enkelt ett socialt nätverk, fast upprättat enbart mellan två personer. Innehåller allt från delade meddelanden till kalendrar och ”tumpussar”.

Ios 
Android 

Poetry Visst, poesi kan väl kännas ganska gammalt och mossigt i sammanhanget. Men kanske just därför kan det bli ett lite annorlunda och roligt sätt att uttrycka dina känslor på. Den här appen har din rygg när du känner dig för att uttrycka dig poetiskt.

Ios 
Android 

Har du några egna tips? Kommentarsfältet står till ditt förfogande