Billigare Galaxy-lur

Fler bilder på Galaxy S4 Mini?

Nätta Samsung Galaxy S4 Mini ska ha dykt upp på läckta bilder tidigare i veckan. Nu har det publiceras nya bilder som påstås föreställa 4,3-tumsluren.

Publicerad Uppdaterad

Samsung Galaxy S4 Mini må ha delar av namnet gemensamt med toppmodellen Galaxy S4. Men när det gäller prestanda är detta inte mini-värstinglur av S4:s kaliber. Istället är Galaxy S4 Mini tänkt för en lägre prisklass, och ska enligt förhandsuppgifter vara försedd med en 4,3 tum stor qHD-skärm (540 gånger 960 bildpunkter) av typen superamoled. 

Innanför telefonens skal ska det snurra en dubbelkärnig Exynos 5210-systemprocessor. Vidare finns telefonen i två utföranden, där 3G-versionen ska ha 1 gigabyte i ramminne, medan 4G-versionen av samma modellen ska vara begåvad med 2 gigabyte i ramminne. 

Utöver ovanstående kommer telefonen också ha en 8 megapixelskamera och ett batteri med en kapacitet på 2100mAh, skriver sajten Unwired.

Samma fyrkantiga form som S4:an

Tidigare i veckan läckte en serie bilder som påstås föreställa Samsung Galaxy S4 Mini. På bilderna ser det ut som Galaxy S4 Mini kommer att ärva det designspråk med en mer kompakt och fyrkantigare form som vi tidigare har sett hos Samsung Galaxy S4.

På onsdagen publicerade Unwired nya läckta bilder som styrker att de som vi sett tidigare faktiskt kan vara äkta.

Enligt uppgifter kommer Samsung att lansera Galaxy S4 på ett event 30:e maj.

Källa