Skärmkapplöpningen

Första bilderna på Motorola Razr 2023

Även Motorola verkar satsa på extra stor extern skärm med Razr 2023.

Publicerad Uppdaterad

De första renderade bilderna som påstås visa en kommande Motorola Razr 2023 har dykt upp, och om de är korrekta framstår det som att även Motorola satsar på en extra stor extern skärm på den vikbara mobilen. Det är publikationen The Tech Outlook som hävdar att bilderna kommer från en källa inom företaget och föreställer Razr 2023 som intern ska gå under kodnamnet Juno.

De främsta synbara skillnaderna jämfört med föregångaren Razr 2022 handlar om dels om kameramodulen, men kanske framför allt att den externa skärmen framstår som betydligt större än den 2,7 tum stora skärm som föregången har. Proportionerligt framstår det som att skärmen kan komma att bli större än en som används på den nuvarande rekordhållaren Oppo N2 Flip med sina 3,26 tum.

Även kameramodulen ser annorlunda ut då linserna inte är placerade på en upphöjd ”ö” utan bara är placerade direkt i chassit tillsammans med blixten. Det finns inte heller någon synlig frontkamera när mobilen är uppvikt, vilket eventuellt kan betyda att man har valt att placera den under den vikbara skärmen.

Källa