Nu även på bild

Första bilderna på Samsung Galaxy S21 FE

Läckor har släppt de första riktiga bilderna på kommande Samsung-luren.

Publicerad Uppdaterad

Läckaren Roland Quandt har släppt en uppsättning bilder på Samsungs kommande Galaxy S21 FE, och till skillnad från tidigare bilder handlar det inte om renderingar utan om verkliga foton. Bilderna föreslår att Samsung, för att kunna hålla nere priset på vad som kan kallas en aningen nedbantad Galaxy S21, har valt att göra bakstycket i plast. Kameramodulen uppvisar många likheter med vad som finns i S21 och S21 Plus, men det spekuleras i att rent tekniskt kommer kamerorna att vara nerbantade till en primär sensor på 32 megapixel kompletterad med en 12 megapixel ultravidvinkel och en 8 megapixel telesensor.

Tidigare läckor har sagt att modellen kommer att använda en Snapdragon 888 (men det ska också dyka upp Exynos-modeller i en del områden) kompletterad med 6/8 gigabyte arbetsminne och 128 / 256 gigabyte lagringsutrymme.

Batteriet sägs ligga på 4500 mAh, och skärmen på 6,4 tum med inbyggt fingeravtrycksläsare och stöd för 120 Hz. Telefonen ska även ha stöd för Dolby Atmos och ha en IP68-klassificering.

De läckta bilderna avslöjar också en rad olika färger att välja mellan.

Det senaste angående lanseringen är att Galaxy S21 FE sägs presenteras på CES i början av januari nästa år.

Källa