Ny läcka presenterar bilder

Första bilderna på Samsung Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 har dykt upp på bild, och Pro-versionen tar över Classics roll.

Publicerad Uppdaterad

Efter en mängd olika läckor angående Samsung kommande smartklockor i Galaxy Watch 5-serien så har nu de första bilderna på de två olika varianterna - Galaxy Watch 5 och Watch 5 Pro - dykt upp. Det är läckaren Evan Blass som tillsammans med 91 Mobiles presenterar bilderna som ska vara officiella renderingar av de två klockorna. Bägge varianterna ska använda ”Sapphire Crystal” istället för Gorilla Glass DX och kommer att finnas i Bluetooth- och LTE-versioner. De delar dessutom specifikationer för GPS och tål vatten ner till 5 atmosfärer. Bägge ska dessutom levereras med One UI Watch 4.5 som baserar sig på Wear OS 3.5.

 Galaxy Watch 5 med kodnamnet Heart uppvisar stora likheten med den mindre modellen av Galaxy Watch 4 från förra året. Enligt uppgift kommer den i storlekarna 40 och 44 millimeter. 

Galaxy Watch 5 med kodnamnet Project X ska däremot bara komma i en enda storlek - 45 millimeter. Den har större likheter med den avslutade Classic-varianten från förra året, men ska precis som tidigare rykten gjort gällande komma utan den roterande ringen till förmån för vad man kallar en digital ring. Tidigare rykten har också sagt att Pro-versionen kommer att få ett större batteri, vilken kan förklara att den modellen framstår som tjockare än den vanliga modellen.

Källa