Kort efter läckan

Första officiella bilden på Oneplus 6 dyker upp

Oneplus har nu valt att visa en första officiell bild av sin kommande telefon Oneplus 6. Och enheten får, precis som tidigare läckor och uppgifter gjort gällande, en så kallad sensorpanel.

Publicerad Uppdaterad

Bara häromdagen kom bilder via techläckaren Evan Blass som påstods föreställa den kommande smartphone-enheten Oneplus 6. Och möjligen fick Oneplus eld i baken av den publiceringen, för nu har man trevligt nog bjussat på en första officiell bild av enheten. Bilden visar förvisso bara en liten del av fronstycket, men avslöjar ändå en del saker som vi redan på förhand anade, inte minst att telefonen får en så kallad sensorpanel. 

Talar sig varma för sensorpanelen

Oneplus-grundaren Carl Pei säger dessutom i en intervju med sajten The Verge att användarna måste lära sig att älska sensorpanelen, då den i princip innebär mer skärmyta för användaren. Men Pei påpekar också att sensorpanelen på Oneplus 6 inte är tillnärmelsevis lika stor som på till exempel Iphone X, något som bland annat beror på att man inte har några sensorer av det slag som krävs för Apples Face ID. Oneplus 6 förväntas släppas någon gång under sommaren. 

Källa