Annons

Renderad bild utifrån läckta uppgifter

Första titten på kommande Ipad Mini

Ipad Mini har nämnts i rykten flera gånger, men vissa har trott att vi sett den sista Ipad Mini eftersom förra versionen kom redan 2019 och sedan dess inte fått någon uppföljare. Nu tyder dock flera tecken på att en ny version med ny design snart ser dagens ljus.

Publicerad Uppdaterad

Den senaste tiden har det dykt upp flera uppgifter om den vad det verkar kommande enheten. Hemknappen ska vara bortrationaliserad och skärmen ska ha fått tunnare kanter runt om och en design inte helt oinspirerad av storebror Ipad Pro. Nu har också Jon Prosser, baserat på läckta hands on-bilder och detaljer från andra källor skapat en renderad bild som ska visa hur nästa Ipad Mini ser ut.

Anledningen till att de gjort en renderad bild och inte visar de faktiska fotona är enligt han själv för att skydda källorna. Istället för hemknappen ska fingeravtrycksläsare, precis som på Ipad Air, sitta i av- och påknappen på ovansidan. Enligt uppgifterna ska plattan även få stöd för Apple Pencil, men inte någon av de befintliga versionerna utan en mindre modell.

Det sägs att nya IPad Mini ska drivas av Apples A14-chipp, få stöd för 5G och släppas någon gång i slutet av året.

Källa