1
1
https://www.mobil.se/nyheter/forvirring-kring-realmes-kommande-telefon-koi
569736
Nyheter
falskt
Fågel eller fisk

Förvirring kring Realmes kommande telefon Koi

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/realme-koi.jpg?itok=3ulsfSzt', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/realme-koi.jpg?itok=3BNUrrzM', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/realme-koi.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Kommer det att bli ett flaggskepp eller något betydligt enklare?

Realme har lockat med ledtrådar om en kommande telefon som de kallar Realme Koi. Själva har de inte sagt speciellt mycket, vilket har lett till en viss förvirring när tipsare har kommit med påstådd information om telefonen.

En del rykten gör gällande att Realme Koi, eller Realme V15 som den kan komma att kallas på en del marknader, blir en flaggskeppsmodell och företagets första telefon med en Snapdragon 888 och snabbladdning med 125W UltraDART-teknik.

En tipsare som dessutom publicerat vad som sägs vara foton av Realme Koi hävdar istället att telefonen kommer att utnyttja en Mediatek Dimensity 800U SoC och ha 50W snabbladdning.

Förvirringen blir inte mindre av att Realme även uppges arbeta med en telefon som har projektnamnet Race, så för tillfället är det osäkert om Koi och Race är samma telefon eller om det handlar om två olika telefoner, och vilken av dem som i så fall har vilka specifikationer.

Realme själva har inte sagt något om hur det egentligen ligger till, så det blir till att vänta och se när Realme blir tydligare eller om läckare hinner före.