Hoppsan

Galaxy Note 8 dök upp i Samsungs webbutik

Samsung Galaxy Note 8 dök på Samsungs officiella webbsida i USA för en kort stund.
Samsung Galaxy Note 8 dök på Samsungs officiella webbsida i USA för en kort stund.

Galaxy Note 8 ska inte offentliggöras förrän på onsdag, men enheten dök trots det för en kort stund upp på Samsungs egen hemsida under helgen. Misstaget rättades till snabbt, men innan dess hann vi åtminstone få bekräftat att telefonen ser ut precis som på de läckta bilder som cirkulerat.

Publicerad Uppdaterad

Så mycket är inte läntre okänt om den kommande flaggskeppsenheten Galaxy Note 8, och vad som är ett pr-trick och vad som är ett misstag är förstås omöjligt att veta. Men faktum är att Galaxy Note 8 för en kort stund dök upp på Samsungs egen officiella hemsida under helgen. Misstaget, om det nu var ett sådant, rättades snabbt till och enheten plockades bort. Bilden på enheten stämmer överens med de tidigare läckor som florerat, inte minst från den notoriskt träffsäkre techläckaren Evan Blass. 

Offentliggörs i New York

Galaxy Note 8 kommer att offentliggöras i samband med ett event i New York på onsdagskvällen, och Mobil finns naturligtvis på plats för att bevaka det hela. Enheten förvänats få en 6.3-tumsskärm, 6 GB arbetsminne och dubbla kameror på bakstycket. Trots att det var i Samsungs webbutik som enheten dök upp, så fanns ingen prisuppgift. Däremot framgick att enheten får 64 GB lagringsutrymme, åtminstone i USA. 

Källa