Annons

Bildläcka

Galaxy Note 8 kan få finger-avtrycksläsare i skärmen

Galaxy Note 8. Med fingeravtryckssensor integrerad i skärmen, av allt att döma.

Bilder som påstås föreställa en attrapp av Samsung kommande Galaxy Note 8 tyder på att enheten får fingeravtrycksläsare integrerad i skärmen.

Publicerad Uppdaterad

Det är på det kinesiska sociala nätverket Weibo som bilderna på den påstådda Galaxy Note 8-attrappen nu dykt upp. Det är självfallet omöjligt att säga huruvida bilderna är äkta eller ej, men om de nu skulle vara något att gå på så tycks enheten hur som helst inte få någon fysisk fingeravtrycksläsare. Av allt att döma verkar den vara integrerad i skärmen. 

Hann inte med på S8

Inför lanseringen av Galaxy S8 förekom en hel del förhandsuppgifter om att även den telefonmodellen skulle ha integrerad fingeravtrycksläsare under skärmglaset. Det slutade dock med en fingeravtrycksläsare på baksidan av telefonen, som också fått en del kritik för att den är placerad alltför nära kameralinsen. Obekräftade uppgifter har gjort gällande att Samsung helt enkelt inte ska ha hunnit med att färdigställa tekniken, något som man däremt kanske hinner med till lanseringen av Note 8. 

Dubbla kameror

Den bild som nu cirkulerar visar även att Note 8 tycks få dubbla kameror, något som det också förekommit förhandsrykten om. ”Det känns nästan som att Note 8 är vad Galaxy S8 kunde ha varit, plus stödet för S Pen” skriver Übergizmos Tyler Lee i en kommentar till de läckta bilderna. Galaxy Note 8 förväntas presenteras i samband med IFA-mässan i Berlin i början av september. 

Källa