Annons

Uppe på Geekbench

Galaxy Note 9-detaljer avslöjade

En enhet som av allt att döma tycks vara Samsungs kommande Galaxy Note 9 har dykt upp i ett benchmarktest på sajten Geekbench. Och testet avslöjar en rad detaljer om enheten, som hittills varit okända.

Publicerad Uppdaterad

Det kommer måhända inte som någon jätteskräll, men Samsungs kommande flaggskeppstelefon Galaxy Note 9 får av allt att döma ett Snapdragon 845-chipp, alternativt ett Exynos 9810-chipp, beroende på marknad. Det framgår av ett färskt benchmarktest på sajten Geekbench där en enhet med modellnumret SM-N960U nu dykt upp. Samsung har – som kanske bekant – för vana att förse sina mobiler med olika chipp på den Nordamerikanska marknaden och i resten av världen. För Sveriges del är det Exynos 9810- chippet som med största sannolikhet gäller. 

Inget farvidunder

Vidare framgår även att enheten är rustad med 6 GB arbetsminne och att den kör Android Oreo 8.1. Man ska förstås vara försiktig med tidiga benchmarktester, men att döma av siffrorna som den nya enheten presterar på Geekbench så handlar det inte om något direkt fartvidunder. I nuläget får den till exempel se sig slagen av Galaxy S9. Det finns dock fortfarande gott om tid för Samsung att putsa på prestandan. Galaxy Note 9 förväntas presenteras i augusti. 

Källa