Läckorna fortsätter

"Officiella pressbilder": Samsung Galaxy S23 får nya färger och ny kameradesign

Nya läckta bilder påstås visa den kommande Samsung Galaxy S23 avslöjar nya färger och ny kameradesign.

Publicerad Uppdaterad

Den 1 februari kommer Samsung att hålla sitt nästa Galaxy Unpacked-evenemang där man kommer att presentera de nya modellerna i sin Galaxy S23-serie. Läckorna har redan varit många, och den här gången är det publikationen WinFutures Roland Quandt som visar upp vad som sägs vara officiella pressbilder av basmodellen av Galaxy S23. Om bilderna är korrekta bekräftar de att Galaxy S23 kommer att släppas i färgerna Mystic Lilac, Cotton Flower, Botanic Green och Phantom Black - eller i mindre Bengt Grive-inspirerade ordalag lila, vit, grön och svart.

Om man kan dra några slutsatser av tidigare lanseringar kan det komma att dyka upp fler och/eller andra färger för Plus och Ultra-modellerna.

Bilder visar en mobil som är påfallande lik som en Galaxy S22, med en betydande förändring. Samsung den här gången valt att undvika kamerapuckeln helt och hållet efter att ha provat några olika varianter de senaste åren. Nu sticker kameralinserna ut direkt från bakpanelen på varje S23-modell, som på förra årets Galaxy S22 Ultra. Bilderna visar också att frontkameran kommer att vara placerad centrerat i toppen av skärmen precis som i fjolårets modeller.

Källa