Till slut hit?

Google bjuder in till svensk produktlansering – kan vara svensk premiär för Pixel

Google har skickat ut en inbjudan till en produktlansering i Sverige. Datumet är den 6 oktober och det gäller produktfamiljen Made by Google, vilket kan innebära att Googles Pixel-telefoner nu får svensk säljstart.

Publicerad Uppdaterad

Google har hittills inte sålt sina Pixel-mobiler i Sverige, men det kan det nu bli ändring på. En längre tid har vi sett indikationer på att detta kan vara på gång och nu kommer ännu en. I en inbjudan till Mobil bjuder Google in till produktlansering i Sverige den 6 oktober. Det här är datumet då Google tidigare sagt att de ska lansera nya produkter internationellt den 6 oktober och möjligen släpps därmed de produkterna även till svensk försäljning.

Det här kan gälla de produkter vi fick en försmak av på Google IO tidigare i år, nämligen Google Pixel 7, Google Pixel 7 Pro och Pixel Watch. Google själva nämner inte vilka produkter lanseringen gäller, mer än att det är från deras produktfamilj Made by Google vilket inkluderar Pixel-telefonerna, Pixel Watch, Chromecast, Nest, Google Wifi, Pixel Buds och numera även Fitbit.