1
1
https://www.mobil.se/nyheter/google-lagger-ner-vr-appen-expeditions
569527
Nyheter
falskt
Inga fler expeditioner från Google

Google lägger ner VR-appen Expeditions

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/googleexpeditions.jpg?itok=0yYHWL9V', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/googleexpeditions.jpg?itok=CuizxjnW', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/googleexpeditions.jpg', w: 950, h: 561, title: ' ' },]
VR verkar ha blivit ointressant för Google som lägger ner ytterligare en VR-satsning.

Virtuell verklighet är inte lika hett som det var för några år sedan, något som bland andra Google har insett. I oktober lade man ner allting som hade med VR-headsetet Daydream VR att göra. Nu lägger de även ner satsningen med namnet Expeditions som lät användare uppleva virtuella besök både ute i rymden och på olika platser i världen.

Många av de olika expeditionerna som erbjuds kommer att finnas kvar, fast allting kommer att flyttas över till appen Google Arts & Culture där de blir filmer som är filmade i 360 grader i ställer för virtuell verklighet.

Expedition kommer att läggas ner och appen plockas bort den 30 juni 2021, så du kan uppleva de virtuella verkligheterna ett tag till.