1
1
https://www.mobil.se/nyheter/halebop-har-nojdast-privatkunder-i-ar-igen
571031
Nyheter
falskt
Sjätte gången i rad

Halebop har nöjdast privatkunder i år igen

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/halebop2021.jpg?itok=eLeO9SuS', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/halebop2021.jpg?itok=v87PNgmh', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/halebop2021.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Sjätte gången i rad och tolv gånger på fjorton år.

Teleoperatören Halebop har för sjätte gången i rad rankats högst i Svenskt kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning av kundnöjdheten hos Sveriges mobiloperatörer av privatkunder. Det är sjätte året i rad som operatören har Sveriges mest nöjda kunder, och tolfte gången sedan SKI:s undersökningar startade 1996.

I ett pressmeddelande säger Johanna Sahlman, Head of Halebop, att "Vi har genom åren vunnit många priser, men ingenting går upp mot SKI-vinsten. Att få ett kvitto av våra kunder att de uppskattar det arbete vi lägger ner är det finaste priset man kan få."

Enligt Halebop kommer nu SKI-vinsten att firas tillsammans med kunderna med överraskningar som kommer att presenteras på webbplatsen och i appen under den närmsta veckan.