Alla alternativen

Här är designalternativen för Apple Watch

Nyfiken på hur Apple Watch kommer att passa på din arm? Vi har sammanställt alla olika alternativ för att du ska få en överblick.

Publicerad Uppdaterad

Apple Watch ser ut att vara en riktigt intressant spelare på marknaden för smarta klockor baserat på det vi såg igår. Apples paketering av det hela kan även visa sig vara ett genidrag
Men hur ser alla olika modeller och valmöjligheter ut egentligen? Här nedan har vi sammanställt allt åt dig för att du ska få bättre koll.

Storlek Apple Watch kommer i två storlekar för att passa olika handleder. En mindre variant som är 38 millimeter hög och en större på 42 millimeter. Alla färgval, varianter och armband ska gå att få i båda storlekarna.

Utgåva och färg
Apple Watch släpps sedan i tre olika utgåvor.


Apple Watch: grundmodellen som släpps i aluminiumfärg och svart tillsammans med ett gäng olika band (så vitt vi förstått kan alla olika band monteras på alla olika modeller av klockorna)
Apple Watch Sport: Anodiserad aluminium till skal i antingen silverfärg eller rymdgrått. Här är glaset för skärmen förstärkt och klockan levereras med färgglada gummiarmband.
Apple Watch Edition: Lyxliraren med ett skal i 18 karats guld och olika specialarmband. Kommer i antingen rött eller gult guld.

Armband
När du valt storlek, färg och modell är det dags för armbanden.


Metallarmbandet Link och Sportarmbandet i gummi


Läderarmbandet Loop med magnetfäste eller Classic-armbandet i läder


Modern-armbandet i guldfärg eller Milanese Loop i mesh-format.

Urtavla
Det sista steget är såklart urtavlan. Här nedan följer ett urval av de Apple kommer att erbjuda inbyggt från start. De flesta av dem kommer även att kunna putsas till med egna färgval och liknande allt efter eget tycke.