Leverans 23:e augusti

Här kan du beställa Note 10 redan innan lansering

Samsung har ännu inte lanserat sin Note 10-serie, men det hindrar inte tillverkaren från att ta emot beställningar.

Publicerad Uppdaterad

Det är Samsung i USA som redan nu öppnat förhandsbokningen. Den som redan nu bokar en telefon får ange om de vill ha den låst eller med någon av de fem olika operatörer som ska sälja telefonen i USA. Att reservera en telefon innebär dock inte att man förbinder sig för något köp och det finns till exempel inga uppgifter om priser.

Detaljer senare

Det man får när man reserverar en telefon på det här sättet är en garanti att få telefonen tidigt tack vare förtur till den verkliga  förhandsbeställningen som öppnar när telefonen faktiskt är officiell och Samsung själva gått ut med specifikationer och priser.

För att ytterligare locka nya kunder erbjuder Samsung USA i samband med släppet av Note 10 möjlighet att byta in din nuvarande telefon. En inlämnad Note 9 ger till exempel 600 dollar i tillgodohavande eller 360 dollar om skärmen är spräckt. Samma summa får man för en inbytt Iphone X. Det är dock bara telefoner från Samsung och Apple samt Googles PIxel-mobiler som kan lämnas in mot ett tillgodohavande på det här sättet.

Antyder korrekta bilder

Sajten för förhandsregistreringen ger flera antydningar om att de läckta bilder som visar kommande Note 10 är korrekta. Den pärlemor-skimrande bakgrundsfärgen stämmer med bilderna och vi får även se S-Pen och selfiekameran som i de läckta bilderna av Note 10 är placerad i ett hål centrerat i toppen av skärmen.

Samsung lanserar Note 10 den 7 augusti i New York och den som beställer telefonen på sajten är garanterad att få den levererad 23:e augusti. För svenska marknaden finns inga datum officiellt bekräftade, men troligen är 23:e augusti datumet som gäller även för svensk säljstart.

Källa