https://www.mobil.se/nyheter/hemkops-nya-app-guidar-dig-i-butiken
568440
Nyheter
falskt
Smart shopping

Hemköps nya app guidar dig i butiken

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/hemkop.jpg?itok=6OfCQzOx', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/hemkop.jpg?itok=k2mUd9Gi', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/hemkop.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Hemköp ska testa en ny app som hjälper kunderna att hitta varor samt skanna och betala för dem direkt i sin smartphone.

Hemköp kommer under våren att testa ett nytt sätt att handla i en av sina butiker i Stockholm. Det hela går ut på att Hemköp har skapat en ny app som ska göra det möjligt att navigera, få produktinformation, scanna och betala varor direkt i mobiltelefonen. 

HIttar varor från inköpslistan i din butik

Appen, Hemköp Smartshopper, är gratis att ladda ner och när du kommer till butiken loggar du in och får upp en karta över butiken vilken gör att du kan hitta till de varor du är ute efter. Du kan även använda dig av inköpslistefunktionen som finns för att låta appen guida dig till varorna som finns på inköpslistan.  

Betalar med mobilen

När du hittar det du vill ha skannar du det med mobiltelefonen och när du handlat klart kan du välja att betala direkt i mobilen, antingen via Swish eller kortbetalning. 

Test i begränsad omfattning

– Vi kommer att testa detta i vår butik Hemköp Torsplan i Stockholm under en begränsad tid. Utifrån de lärdomar vi får är ambitionen att rulla ut tjänsten till fler Hemköpsbutiker, säger Ted Bergström, marknadschef på Hemköp.

Ämnen