https://www.mobil.se/nyheter/hittar-objudna-g-ster-i-ditt-hem
562520
Nyheter
Uppdaterad men kostsam

Hittar objudna gäster i ditt hem

Säkerhetskameran Logi Circle som vi testat har uppdaterats med flera nya funktioner.

Logi Circle är en uppkopplad kamera som du kan sätta upp hemma och sedan se på livebilder från via din mobiltelefon och en särskild app. Vi testade kameran för en tid sedan och uppskattade särskilt de aviseringar man kan få i sin mobil när kameran upptäcker något. Vi tyckte även mörkerseendet fungerade bra. Nu har kameran fått en uppdatering med ny mjukvara som tillför en rad olika funktioner.

Hittar personer
Den främsta nya funktionen är personigenkänningen som gör att kameran kan låta dig veta till exempel när barnen kommer hem från skolan, men undviker att varna dig varje gång katten rör sig i bild. En annan nyhet är funktionen att ange särskilda zoner i kameravyn för att till exempel få varning om någon öppnar dörren.

Nya funktioner kostar extra
De nya funktinerna är dock inte tillgängliga för alla som köpt Logi Circle. Precis som tidigare krävs ett extra betalabonnemang för 99 kronor i månaden för att få tillgång till kamerans inspelningar från de senaste 31 dagarna. Det är till det abonnemanget som de nya funktionerna nu adderats. När man köper kameran får man testa betalabonnemanget gratis i en månad, men vill du inte betala extra utöver priset på själva kameran får du nöja dig med att se inspelningar bara från det senaste dygnet. Med gratisabonnemanget missar du alltså även personigenkänning och rörelsezonerna.

Kameran i sig kostar 2200 kronor och utöver premiumabonnemanget för 99 kronor finns även ett Basic-abonnemang som ger 14 dagars videohistorik men inga av de nya funktionerna.

Relaterade artiklar

Bilder