Annons

Nya bilder

Honor 9 ser ut att bli utan hörlursuttag

Nya bilder på den kommande Honor-mobilen tycks visa att den saknar 3,5 mm-uttag.

Publicerad Uppdaterad

Honor är ett varumärke under Huawei, även om Huawei gör allt för att det ska framstå som ett eget mobilmärke, inkusive att inte sätta namnet Huawei på mobilerna. Förra årets Honor 8 utmärkte sig för att vara det mesta man kunde önska sig av en toppmodell, men till mellanpris, och när man dessutom gav den massiv marknadsföring blev den en av höstens storsäljare förra året.

Därför är vi säkert inte ensamma om att vara nyfikna på uppföljaren Honor 9. Med tanke på att bilder börjat dyka upp redan nu ska vi nog vänta oss ett släpp lite tidigare på året än i juli som var fallet för Honor 8.

De första bilderna som dök upp sade egentligen inte så mycket om mobilen annat än att den såg ut att bli mycket lik Honor 8, sånär som att fingeravtrycksläsaren flyttat till framsidan under skärmen. Här gissar vi på samma lösning som i Huawei P10, där fingeravtrycksläsaren är inbakad under glaset och man kan konfigurera den till att fungera som hem- bakåt- och programväxlingsknapp i ett genom att svepa åt sidorna. Fortfarande har vi dubbla kameror på baksidan.

De nya bilder som nu läckt ut visar även undersidan, och är bilderna äkta får vi bli utan 3,5 mm-uttag för vanliga headset denna gång. Vill du lyssna på musik är det bluetooth eller adapter från 3,5 mm till usb-C som gäller.

Källa