https://www.mobil.se/nyheter/htc-grip-tillbaka-i-designverkstaden
559593
Nyheter
Ratad

HTC Grip tillbaka i designverkstaden

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/grip.jpg?itok=h7zfnHRr', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/grip.jpg?itok=OfVbupE5', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/grip.jpg', w: 650, h: 406, title: ' ' },]
HTC kommer inte att lansera sitt sportarmband Grip som de visade upp på Mobile World-mässan i våras, i alla fall inte som armbandet såg ut då.

Bland HTC:s nyheter på Mobile World-mässan i Barcelona fanns sportarmbandet Grip, som de utvecklat tillsammans med Under Armour. Armbandet skulle börja säljas under våren, men dök aldrig upp. Nu bekräftar HTC att armbandet inte kommer att släppas, i alla fall inte i den form det visades upp i våras.

Mer specifikt säger en HTC-talesman till Engadget att HTC "bestämde sig att anpassa Grip till resten av produktportföljen för hälsa och fitness som lanseras senare i år, efter omfattande testning och användarfeedback."

Det väcker ju en del frågor kring vilka övriga produkter inom hälsa och fitness HTC tänkt sig lansera i höst, och vad det var som behövde förbättras med Grip. Om ett par månader lär vi veta mer.

Källa

Relaterade artiklar

Ämnen