Teaser på Twitter

HTC lanserar ny hårdvara den 23 maj

Det är med största sannolikhet den nya flaggskeppstelefonen U12 som taiwanesiska HTC tänkt visa upp den 23 maj, när man nu publicerat en så kallad teaser om saken på Twitter.

Publicerad Uppdaterad

HTC må ha sålt stora delar av sin smartphoneverksamhet till Google, men den hårt prövade taiwanesiska tillverkaren tycks vägra ge upp i segmentet. Nu har man publicerat en så kallad teaserbild på Twitter som skvallrar om någon form av lansering den 23 maj. Och det är förstås med största sannolikhet den kommande flaggskeppstelefonen U12 som är på gång. Detta då det dels syns mängder av utspridda smartphonekomponenter bilden, dels då HTC skriver ”en telefon som är mer än summan av sina specifikationer” i sin tweet. Exakt vad det innebär återstår att se. 

Påstås inte ha någon sensorpanel

I detta sensorpanelens tidevarv så är det nästan lite av en skräll att telefonen påstås komma utan sensorpanel. Bara en sådan sak innebär ju i dagsläget att man skiljer sig visuellt från de flesta andra tillverkare, men vi hoppas förstås på att man har något mer spännande attribut att bjuda på utöver den detaljen. För om man får tro förhandsuppgifterna i övrigt så är det ganska mycket samma-samma som andra flaggskepp, nämligen 6,1-tumsskärm, Snapdragon 845-chipp, 6 GB arbetsminne och en dubbelkameralösning med 16 + 16 megapixlars upplösning. HTC U12 förväntas bli den enda toppmobilslansering som HTC gör under 2018. 

Källa