Uppföljaren till HTC One

HTC:s nya toppmodell på bild

En rysk sajt har lagt ut en bild på HTC:s nya flaggskeppsmobil sedd från baksidan.

Publicerad Uppdaterad

Det är den ryska sajten HTCfamily.ru som lagt ut bilden, och det finns ingen anledning att tvivla på dess äkthet då den stämmer väl med tidigare uppgifter, bland annat en bild på metallskalet till telefonen. Detta är dock den första läckan som visar den fullständiga telefonen, om än endast bakifrån. Man har även lagt upp en skiss som visar hur telefonen ser ut framifrån.

Bilden visar att den nya telefonen, som har kodnamnet M8 men troligen kommer att heta något helt annat när den lanseras, har två kameror på baksidan, något som antyddes redan av de tidigare bilderna av metallhöljet. De två kameralinserna sägs vara anpassade för olika ljusförhållanden, och i så fall får vi även anta att information från bägge tas in och sammanfogas för att ge bättre bild vid fotografering.

Skissen av framsidan ger ännu en röst åt att HTC upphör med de kapacitiva touchknapparna nedanför skärmen och övergår till virtuella knappar på skärmen. Enligt de senaste uppgifterna ska telefonen inte visas upp på Mobile World Congress i slutet av februari, utan i stället lanseras på ett separat event i slutet av Mars.

Källa