Slutsålda nästan överallt

Inga Airpods till jul

Den som hade hoppats på att få tag på ett par av Apples populära trådlösa hörlurar Airpods till jul hoppas sannolikt förgäves. Hörlurarna har sålt slut i stort sett överallt och i Apples onlinebutik framgår det att leverans kan ske tidigast i början av januari.

Publicerad Uppdaterad

Det kan förstås finnas enstaka exemplar av Apples Airpods i butiker som säljer Apple-hårdvara, men enligt rapporter från flera källor så ska lagren ha sinat även i de flesta vanliga butiker. En snabb genomgång som Mobil gjort visar att flera stora svenska elektronikkedjor inte heller har produkten i lager, bland annat Dustin, Webbhallen och Elgiganten. Den som vill beställa de trådlösa hörlurarna från Apples egen webbutik får vackert finna sig i att vänta till efter nyår. I den svenska butiken är det den 2 januari som gäller, till exempel. Många andra butiker väntar leverans av hårdvaran först i slutet av januari. Airpods har fått ett oväntat fint mottagande bland kunderna, något som självfallet kan ha spelat in när det handlar om tillgången på produkten. 

Förra året blev det inga Airpods under julgranen heller, detta då Apple inte fick hårdvaran klar i tid till den urpsrungligen planerade säljstarten. 

Källa