Lovande facit hittills

”Inga överhettnings-problem med Galaxy S8”

Galaxy S8 har ett fläckfritt facit vad gäller överhettning så här långt.

Enligt källor till Korea Herald ”inom industrin” så har Galaxy S8 ett fläckfritt facit så här långt, helt befriat från överhettning eller explosioner.

Publicerad Uppdaterad

Man kan minst sagt säga att Samsung haft ögonen på sig sedan debaclet med Galaxy Note 7-enheterna, som hade enorma problem med överhettning och explosioner, något som till sist innebar att enheten fick återkallas och läggas ned helt och hållet. Att de nya flaggskeppen Galaxy S8 och S8 Plus inte fick uppvisa minsta liknande benägenhet var med andra ord helt avgörande för att återställa kundernas förtroende, och till Samsungs stora glädje tycks enheterna ha ett helt fläckrfritt facit så här långt. 

Inga klagomål alls

Det är källor till publikationen Korea Herald som hävdar att det inte inkommit ett enda klagomål om någon Galaxy S8-enhet som självantänt så här långt. Därmed ser det nya åttapunkters batteritest som Samsung införde efter Note 7-fiaskot ut att ha haft önskvärd effekt. Samsung har även satsat mer på att göra batteriet hållbart över tid, snarare än att försöka utvinna några laddningsminuter mindre här och där.

Källa